Polski English

A&T Ceramika - Rozwiń z nami swoją pasję - artykuły dla ceramików

0,00 zł

Masa lejna Goerg&Schneider nr 33

13,89 zł

Producent: CREATON
Kod: CREATON33
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Opakowanie masy lejnej:

Ilość:szt

Gotowa do użycia masa lejna. 
Dostępna w opakowaniach: 1 litr, 3 litry, 5 litrów, 10 litrów

Temperatura wypału do 1150°C.
Mase lejną należy bardzo dobrze wymieszać przed każdym użyciem, w razie potrzeby można dolać wody. 

Wysyłka tego produktu możliwa jest wyłącznie firmą kurierską.    
Zawartość szamotu 0%
Kolor po wypale Jasny
Maksymalna temperatura wypału 1150 °C
Skurcz gliny 1070 °C -
Wchłanianie wody 1070 °C -

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:
  • Farba majolikowa ciemnopomarańczowa

    Farba majolikowa ciemnopomarańczowa

    27,00 zł

  • płyta do pieca okrągła średnica 35 cm

    płyta do pieca okrągła średnica 35 cm

    82,00 zł

  • słupek składany 45/45mm

    słupek składany 45/45mm

    5,40 zł

  • Farba majolikowa kobaltowa

    Farba majolikowa kobaltowa

    25,00 zł

  • Zaprawiacz ZMM 100 g / 100 ml

    Zaprawiacz ZMM 100 g / 100 ml

    6,00 zł

  • Farba majolikowa seledynowa

    Farba majolikowa seledynowa

    26,00 zł

Powiadomienia

Masa lejna Goerg&Schneider nr 33

Szybki kontakt

574 740 950
22 743 50 08
 
info@at-ceramika.pl   
Koło garncarskie RK-55 SHIMPO
4,050,00 zł 3,800,00 zł
Piec Nabertherm kręgowy TOP 60 L eco
11,800,00 zł 11,210,00 zł
Piec Nabertherm kręgowy TOP 80
12,470,00 zł 11,840,00 zł
Piec Nabertherm kręgowy TOP 60 R
12,130,00 zł 11,400,00 zł
Koło garncarskie RK-3D SHIMPO
6,560,00 zł 5,900,00 zł
Koło garncarskie RK-3E SHIMPO
6,500,00 zł 6,050,00 zł
Koło garncarskie RK-5T SHIMPO
2,574,00 zł 2,500,00 zł
Koło HSL JUNIOR V-S
2,400,00 zł 2,350,00 zł
Piec Nabertherm kręgowy TOP 60 eco
11,800,00 zł 11,210,00 zł
Rzetelna Firma
http://wizytowka.rzetelnafirma.pl/K7I3ZVEB
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w swojej przeglądarce.