Polski English

A&T Ceramika - Rozwiń z nami swoją pasję - artykuły dla ceramików

0,00 zł

Clay G&S no 366

33,00 zł

Manufacturer: Goerg&Schneider
Model: CREATON366
Product unavaliable
Check shipping costs

Shipping of this product

Opakowanie gliny:

Masa ceramiczna –Goerg & Schneider no 366 brązowo - czarna. (Dawniej Creaton 366)

Glina nadaje się zarówno do toczenia i lepienia ręcznego.

Zawartość szamotu 25%
Kolor po wypale Brązowy/Czarny
Maksymalna temperatura wypału poniżej 1200 °C
Wielkość szamotu 0-0,5 mm
Skurcz gliny 1070 °C - 5%, 1120 °C - 7%
Wchłanianie wody 1070 °C - 4%, 1120 °C - 2%
Karta charakterystyki dla gliny zawiera
informacje o jej składzie, skurczu i
absorpcji wody
 Download file

There are currently no product reviews.

Write Review
Customers who bought this product also purchased
  • Szkliwo TerraColor TC 8250A Białe

    Szkliwo TerraColor TC 8250A Białe

    25,00 zł

  • Szkliwo TerraColor TC 8200 Vogelei Kremowe

    Szkliwo TerraColor TC 8200 Vogelei Kremowe

    20,00 zł

  • Szkliwo TerraColor TC 8484 China Rot Czerwone

    Szkliwo TerraColor TC 8484 China Rot Czerwone

    23,00 zł

  • Szkliwo AS 805M Czarne Metaliczne Matowe

    Szkliwo AS 805M Czarne Metaliczne Matowe

    20,00 zł

  • Szkliwo TerraColor TC 9651 Błękitne Turkusowe Niebieskie

    Szkliwo TerraColor TC 9651 Błękitne Turkusowe Niebieskie

    31,10 zł

  • Szkliwo TerraColor TC 9652 Turkus Niebieskie

    Szkliwo TerraColor TC 9652 Turkus Niebieskie

    21,95 zł

Notifications

Clay G&S no 366

Contact
Telefon :(+48)  574 740 950
             (+48) 22 743 50 08
pon-pt: 10-18, sob: 10-13

e-mail: info@at-ceramika.pl 
Clay Witgert no 11 White
39,00 zł 29,90 zł
Koło garncarskie RK-3E Shimpo/Nidec
7,000,00 zł 6,550,00 zł
Nabertherm round kiln TOP 80
12,750,00 zł 12,000,00 zł
Pottery Wheel RK-5T Shimpo/Nidec
2,574,00 zł 2,500,00 zł
Koło garncarskie RK-55 Shimpo/Nidec
4,250,00 zł 3,800,00 zł
Rzetelna Firma
I accept
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.