Polski English

A&T Ceramika - Rozwiń z nami swoją pasję - artykuły dla ceramików

0,00 zł

Clay G&S no 364

32,00 zł

Manufacturer: Goerg&Schneider
Model: CREATON364
Shipment:48 hours
Product unavaliable
Check shipping costs

Shipping of this product

Opakowanie gliny:

Quantity:szt.

Maksymalna tempertura wypału 1200°C

Masa ceramiczna –Goerg&Schneider 364 czerwona (dawniej Creaton 364)

Glina nadaje się zarówno do toczenia i lepienia ręcznego.

Zawartość szamotu 25%
Kolor po wypale Czerwony
Maksymalna temperatura wypału poniżej 1200 °C
Wielkość szamotu 0-0,5 mm
Skurcz gliny 1070 °C - 5%, 1140 °C - 6%, 1240 °C - 6%
Wchłanianie wody 1070 °C - 6%, 1140 °C - 3%, 1240 °C - 2%
Karta charakterystyki dla gliny zawiera
informacje o jej składzie, skurczu i
absorpcji wody
 Download file

There are currently no product reviews.

Write Review
Customers who bought this product also purchased
  • Szkliwo TerraColor TC 8947 Stalowoniebieski Metaliczne Efektowe

    Szkliwo TerraColor TC 8947 Stalowoniebieski Metaliczne Efektowe

    33,00 zł

  • Tlenek Miedzi czarny

    Tlenek Miedzi czarny

    8,00 zł

  • Tlenek Kobaltu

    Tlenek Kobaltu

    34,00 zł

  • Szkliwo AS 074 Transparentne

    Szkliwo AS 074 Transparentne

    12,00 zł

  • Upłynniacze do masy 208: Dolaflux B + Giessfix 162 (dla 5 kg)

    Upłynniacze do masy 208: Dolaflux B + Giessfix 162 (dla 5 kg)

    2,90 zł

  • Masa lejna w proszku G&S nr 208

    Masa lejna w proszku G&S nr 208

    17,50 zł

Notifications

Clay G&S no 364

Contact
Telefon :(+48)  574 740 950
             (+48) 22 743 50 08
pon-pt: 10-18, sob: 10-13

e-mail: info@at-ceramika.pl 
Koło garncarskie RK-3E Shimpo/Nidec
7,000,00 zł 6,550,00 zł
Pottery Wheel RK-5T Shimpo/Nidec
2,574,00 zł 2,500,00 zł
Koło garncarskie RK-55 Shimpo/Nidec
4,250,00 zł 3,800,00 zł
Nabertherm round kiln TOP 80
12,750,00 zł 12,000,00 zł
Clay Witgert no 11 White
39,00 zł 29,90 zł
Rzetelna Firma
I accept
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.