Polski English

A&T Ceramika - Rozwiń z nami swoją pasję - artykuły dla ceramików

0,00 zł

Glina masa ceramiczna G&S nr 366

34,00 zł

Kod: CREATON366
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Opakowanie gliny:

Ilość:szt.

Maksymalna temperatura wypału: 1120°C
Masa ceramiczna –Goerg & Schneider no 366 brązowo - czarna. (Dawniej Creaton 366)

Glina nadaje się zarówno do toczenia i lepienia ręcznego.

Zawartość szamotu 25%
Kolor po wypale Brązowy/Czarny
Maksymalna temperatura wypału poniżej 1200 °C
Wielkość szamotu 0-0,5 mm
Skurcz gliny 1070 °C - 5%, 1120 °C - 7%
Wchłanianie wody 1070 °C - 4%, 1120 °C - 2%

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:
  • Szkliwo TerraColor TC 8539 Gelborange – Żółto pomarańczowy

    Szkliwo TerraColor TC 8539 Gelborange – Żółto pomarańczowy

    32,00 zł

  • Szkliwo TC 9631 Solar (Glut) Orange

    Szkliwo TC 9631 Solar (Glut) Orange

    33,00 zł

  • Glina masa ceramiczna G&S  nr 371

    Glina masa ceramiczna G&S nr 371

    38,00 zł

  • Klepaczka drewniana duża

    Klepaczka drewniana duża

    29,00 zł

  • Zestaw gumek retuszerskich - mikro gumka

    Zestaw gumek retuszerskich - mikro gumka

    45,00 zł

  • Narzędzia ceramiczne komplet 11 sztuk

    Narzędzia ceramiczne komplet 11 sztuk

    48,00 zł

Powiadomienia

Glina masa ceramiczna G&S nr 366

Szybki kontakt

574 740 950
22 743 50 08
 
info@at-ceramika.pl   
Toczek żeliwny 30/11 cm
225,00 zł 195,00 zł
Koło garncarskie RK-55 SHIMPO
4,050,00 zł 3,800,00 zł
Koło garncarskie RK-5T SHIMPO
2,574,00 zł 2,500,00 zł
Toczek stalowy Ø 22 cm
189,00 zł 168,00 zł
Koło garncarskie RK-3E SHIMPO
6,500,00 zł 6,050,00 zł
Koło HSL JUNIOR V-S
2,400,00 zł 2,350,00 zł
Pehatyna / Pehatine 209
36,00 zł 33,00 zł
Koło garncarskie RK-3D SHIMPO
6,560,00 zł 5,900,00 zł
Rzetelna Firma
http://wizytowka.rzetelnafirma.pl/K7I3ZVEB
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w swojej przeglądarce.